Reclame & Design Online lezen  |  Afmelden
Corona update
Mei 2020

Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in onze greep.
Maar de anderhalve meter samenleving zal (voorlopig) het nieuwe normaal zijn. Met dit ons achterhoofd zijn wij de afgelopen tijd bezig geweest om jou en jouw klanten nog beter van te kunnen dienst te zijn.

Er is een compleet nieuwe productgroep ontwikkeld waarmee we samen kunnen inspelen op de actualiteiten.
Desinfectiepaal

De totem is voorzien van een A3 of A4 kliklijst met verstekhoek en is uitgerust met een pomphouder, waar je gemakkelijk een desinfectie pompfles in kwijt kunt

Deze desinfectietotem is opgebouwd uit een staander van het 6x6cm profiel welke in elke gewenste lengte leverbaar is. De standaard (meest gebruikte) hoogte is 1500 mm.

Prijzen op aanvraag

Vrijstaande schermen
Deze aluminium roomdividers met een strakke uitstraling maken het mogelijk om tafels van elkaar te scheiden, zonder dat u inlevert op sfeer of comfort. De divider is volledig vrijstaand en kan dus op ieder gewenste positie geplaatst worden. 

De doeken kunnen zelf gepersonaliseerd worden en zijn erg makkelijk om te wisselen.

Prijzen op aanvraag 
Tafelschermen
Deze dividers zijn zowel met een geprint doek te leveren als met een helder doek. Een geprint doek kan bijdragen aan de sfeer, waar een transparant doek een ruimtelijk gevoel geeft. Beide materialen zijn te reinigen en voldoen aan de gestelde eisen. 

Prijzen op aanvraag
Plexiglas schermen
Plexiglas schermen zijn er in verschillende varianten zowel hangend als staand, het is gemaakt van 3 mm dik plexiglas. Pleziglas is enorm goed te reinigen. Dit zowel met vocht als met desinfecterende zeep. Op deze manier voldoen de producten dus aan de gestelde eisen van het RIVM. 

De schermen kunnen met en zonder print geleverd worden. Door het scherm te voorzien van een print is het mogelijk om een extra boodschap wens of waarschuwing over te dragen. 

Prijzen op aanvraag
Roll up banner
Deze wanden zijn voorzien van een glashelder doek. Dit blokkeert geen zicht en de ruimte blijft dus volledig open. Daarnaast is het doek goed te reinigen met water en zeep. 

Er zijn verschillende standaardmaten die wij hiervoor kunnen leveren. Maatwerk is hier helaas geen optie.

Standaardmaten:
850x2000 mm 
1000x2000 mm
1200x2000 mm 

Prijzen op aanvraag
Milieuvriendelijke schermen
Deze schermen zijn gemaakt van een honingraatkarton. Dit product is volledig recyclebaar en dus een milieuvriendelijk alternatief voor onze andere producten. De kern van het materiaal heeft een honingraatstructuur en is voorzien van een harde witte toplaag. Hierdoor is het materiaal erg sterk. 

De kartonnen wanden kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig voorzien worden van een print.

Prijzen op aanvraag
Contact
E-mail opties
 
...